ARCA STUDIO CONSTRUCT

ARCA STUDIO CONSTRUCT este societatea care comercializează produsele fabricate în firmele de producţie ale Grupului Menatwork, dar şi cele provenite din import, de la renumiti producatori internationali.  Totodata, ARCA STUDIO CONSTRUCT este specializată la punerea in opera a materialelor pentru constructii, prin lucrări de amenajare și finisare a spațiilor de interior & exterior (comerciale, rezidentiale, de birouri, tehnice, medicale, hoteliere etc).  ARCA STUDIO CONSTRUCT importa si distribuie materiale provenite de la renumiti producatori internationali din domeniu şi dezvoltă raporturi de lungă durată cu proprii furnizori, iar pentru mulţi dintre aceştia este distribuitor exclusiv în România. Deși este o companie tânără, înfiinţată în anul 2012, ARCA STUDIO CONSTRUCT moștenește de la societatea Menatwork Est Prefabricate: 20 de ani de expertiză funcțională pe piaţa românească in domeniul materialelor de constructii.

LINII de BUSINESS:

• Divizia CERAMICE: importă şi distribuie placări și acoperiri ceramice pentru interior și exterior [gresie, faianță, klinker, cărămidă aparentă, piatră naturală, mozaic], instalații și sisteme sanitare, mobilier de baie, adezivi, șape, chituri și soluții speciale, mobilier, cazi, cabine duş, lavoare, bidet-uri etc.

• Divizia PARDOSELI: importă şi distribuie cele mai moderne pardoseli pentru orice tip de trafic, din grupele: parchet din lemn, parchet laminat, mochetă în role, mochetă în dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior, scule pentru montaj & intretinere pardoseli.

• Divizia EDILITARE: importă și distribuie materiale prefabricate pentru construcţii, amenajări și finisaje pentru interior și exterior: sisteme gips-carton, plafoane din fibră minerală şi sisteme de plafoane metalice, structură metalică (profile, stâlpi și accesorii), termo-hidro-fono izolații, acoperiri izolante pentru exterior, plase pentru construcții, sisteme de garduri și împrejmuiri metalice, vopseluri, lavabile și tencuieli decorative, scări, schele, scule și unelte de lucru.

• Divizia AMENAJĂRI: 
Divizia dedicată lucrărilor de amenajare și finisare a spațiilor de interior, este formată din personalul Grupului Menatwork, care de 20 de ani, se ocupă cu instalarea produselor prefabricate de construcţii pentru amenajări de interior şi exterior. Datorită nivelului superior de specializare, echipa prestează întreg setul de lucrări în domeniu, inclusiv intervenţii pentru izolare termică şi acustică.

PORTOFOLIU:
Portofoliul proiectelor realizate în cele două decenii de activitate, include un număr semnificativ de lucrări din următoarele categorii: hoteluri şi restaurante, structuri medicale, centre comerciale şi publice, instituţii bancare, clădiri de birouri şi depozite, ansambluri rezidențiale, centre tehnologice şi industriale, unităţi sportive și de divertisment.

SHOWROOM:
Produsele ARCA STUDIO CONSTRUCT sunt disponibile publicului în showroom-ul din Popeşti Leordeni, pe o suprafață de 1.000 mp, într-o expoziţie permanentă de soluţii integrate pentru orice proiect.