ARHIMEDE IMPORT EXPORT


Parte a grupului de firme MENATWORK - important producator si furnizor de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari de interior si exterior, societatea ARHIMEDE IMPORT EXPORT este specializata in distributia si comercializarea corpurilor de iluminat indoor/outdoor si materialelor electrice.


Lansat in 2004, brand-ul ARHIMEDE a reusit ca intr-un timp foarte scurt, sa se impuna ca lider al segmentului mediu al pietei de iluminat din Romania. 

Productia corpurilor de iluminat indoor/outdoor cu serii de produse sub brandul ARHIMEDE, tip spoturi halogen, fluorescente, ioduri metalice, led pentru iluminat rezidential/comercial, precum si importul de stalpi de iluminat stradal, configureaza o gama merceologica complexa, destinata iluminatului comercial, arhitectural, exterior, industrial, stradal, subacvatic. Prin utilizare de materii prime si componente de cea mai buna calitate, dar si prin colaborari cu cele mai mari companii din domeniu, precum VOSSLOH-SCHWABE, OSRAM si PHILIPS, societatea ARHIMEDE reprezinta alegerea perfecta pentru exigentele actuale ale pietei de iluminat, oferind si cel mai bun raport comercial pret/calitate.


Web-site:    www.arhimedesrl.ro
E-mail:       office@arhimedesrl.ro